• €3,99 voor pakjes in België, gratis verzending vanaf €60,00.
 • €6,99 voor Nederland, gratis verzending vanaf €80,00.
 • €7,99 voor Luxemburg en Duitsland, gratis verzending vanaf €80,00.
 • €10,99 voor Frankrijk, gratis verzending vanaf €100,00 euro

Afhankelijk van je bestelling gebeurd de levering door Bpost, PostNL of DHL.
De levertijd van je pakjes varieert van 3 tot 5 werkdagen.
Omdat wij met verschillende leveranciers werken en niet alles op stock bewaren kan het zijn dat een bestelling in verschillende delen en op verschillende dagen verzonden wordt.

Afhalen op de maatschappelijke zetel is gratis !

Let op! Dit kan enkel voor bestellingen die je eerst via de website hebt geplaatst. Je krijgt een mail zodra je bestelling klaarstaat met het adres en afhaalmomenten, of na afspraak.
Tijdens het bestellen kies je bij “verzendingsmethode” voor afhalen. Dan worden er geen kosten aangerekend. Uw bestelling blijft gedurende 30 dagen beschikbaar.


Je hebt 14 kalenderdagen na ontvangst om je aankoop te retourneren.

Gebruik hiervoor onderstaande link of de link die je ontvangt in de verzendbevestiging:
https://geeksis.shipping-portal.com/returns

Retourkosten bedragen €2,50
Retourzendingen stuur je naar:

GeekSIS VOF, Bosstraat 12, 3665 As, België.

Gratis binnenbrengen op de maatschappelijke zetel.

De terugzending moet voldoen aan enkele voorwaarden:

 • De terugzending moet gebeuren binnen 14 kalenderdagen na het ontvangen van de bestelling.
 • De artikelen bevinden zich in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen.

Sommige artikelen kunnen wij niet terugnemen:

 • Artikelen die niet geschikt zijn om teruggezonden te worden wegens reden van gezondheidsbescherming of hygiëne én waarvan de verzegeling doorbroken is.

Als het teruggezonden artikel niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen wij deze niet accepteren.

 • Indien we uw teruggestuurde artikelen hebben ontvangen, doen we ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te verwerken. Dit houdt in dat we het product onder andere zullen controleren op compleetheid e.d.
 • Indien het een geldige retour betreft, zullen we het verschuldigde bedrag binnen 15 kalenderdagen terugstorten op het door jouw gebruikte betalingsplatform van je bestelling.

Om het retourproces vlotter te laten verlopen raden we aan dit retourformulier (doc / pdf) ingevuld mee terug te sturen.

De rechtbanken van de woonplaats van de Consument zijn bevoegd bij gerechtelijke geschillen. De Consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Als je bij levering merkt dat er iets stuk is of fout geleverd, kan je best zo snel mogelijk contact met ons opnemen:

 • Nele: +32 471/70.32.16     (elke werkdag 13-17u)
 • Tina: +32 497/28.51.15      (wo & do 13-17u, vrij 9-17u)
 • info@geeksis.be

Na overleg kan je het artikel gratis terugsturen en zal dit vervangen of hersteld worden indien mogelijk.

Retourzendingen stuur je naar:
GeekSIS VOF, Bosstraat 12, 3665 As, België.

Om het retourproces vlotter te laten verlopen raden we aan om het retourformulier (doc / pdf) ingevuld mee terug te sturen. U dient dan geen rekening te houden met retourkosten.

De rechtbanken van de woonplaats van de Consument zijn bevoegd bij gerechtelijke geschillen. De Consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

U kan veilig online betalen met uw bankkaart:

• via Mastercard
• via Maestro
• via Paypal
• via Visa
• via Bancontact
• via overschrijving op rekeningnummer BE06 0689 3230 5322

Nadat u uw gegevens in het online bestelformulier ingevuld heeft, kan u een betaalwijze kiezen. Op dat moment wordt er een connectie gemaakt met het veilige betaalsysteem Mollie. Hier kan u uw betaling afronden.

De prijs die vermeld staat per artikel is inclusief BTW.

Kopen:
Kies het gewenste bedrag van de cadeaubon en doe hem in je winkelmandje.

Digitale bon: Binnen een paar minuten ontvangen jij en de persoon waar je naar wilt verzenden van ons een e-mail met de kortingscode.
Wil je een mooie printversie afdrukken, dat kan hier.
(Houd rekening bij het overnemen van de code met kleine en hoofdletters, koppeltekens en onderliggende streepjes)
Papieren bon: Wij versturen hem gratis via B-post naar het door jouw opgegeven adres.

Cadeaubonnen afhalen op de maatschappelijke zetel is mogelijk, gelieve eerst contact op te nemen.

Let op ! Cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig na aankoopdatum. Een cadeaubon moet (per code) in 1 keer opgebruikt worden. Eens de code wordt ingegeven is deze niet meer bruikbaar.

Gebruiken:
Bij het afronden van je bestelling, kan je in het vak “Voer Kortingscode in” je code invullen. Klik op “Kortingsbon Toepassen” en het bedrag wordt dan automatisch verrekend.

Let op ! Cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig na aankoopdatum. Een cadeaubon moet (per code) in 1 keer opgebruikt worden. Eens de code wordt ingegeven is deze niet meer bruikbaar.

Is je favoriete artikel “niet voorradig” of misschien vind je in onze webshop niet precies wat je zoekt. Geef je wensen aan ons door en wij laten je weten wanneer het terug beschikbaar is, of we gaan kijken of we het item of merk kunnen vinden voor je.

Vul bij contact “Verzoekjes” een bericht in en geef een omschrijving van wat je zoekt. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Zin in je eigen GEEK-Moment  met je Geek-Friends?

Je kan onze winkel tot bij je thuis laten komen en als eerste genieten van oa. kortingen en  artikelen die nog niet op onze webshop te verkrijgen zijn!

Als Gastvrouw/heer ontvang je een waardebon van 10 % op de totale verkoop van je Geek-Moment, die je onmiddellijk of later op de webshop kan gebruiken. Geef je jouw waardebon liever cadeau? Dit kan perfect!

Per Geek-Moment wordt een Geschenk verloot tussen alle aanwezige gasten! (incl. gastvrouw/heer)

Wil je een bepaald thema, film of personage,… in de kijker  tijdens jouw Geek-Moment?

Laat ons dit tenminste 2 weken op voorhand weten.

Wij werken NIET met bestellingen dus aankopen worden onmiddellijk meegenomen!

En tot slot

…wordt er elk jaar met Kerstmis onder de gastvrouwen/heren van het afgelopen jaar een extra geschenk verloot.

Heb je Geek-Friends die niet aanwezig kunnen zijn?

Geen probleem, je mag vanaf 2 weken voor de afgesproken datum van je Geek-Moment al aankopen doorgeven. Deze worden nadien aan je verkooplijst toegevoegd. Wij maken ze reeds klaar en brengen ze mee naar je Geek-Moment. Betalingen gebeuren op het Geek-Moment zelf.

Ons boeken?  Dit kan simpel door contact op te nemen via:
Let op!
 • Geek-Momenten worden enkel regio Limburg (België) gehouden.
 • Waardebonnen blijven 1 jaar geldig vanaf datum van je Geek-Moment.
 • Betalen kan cash, via Payconiq of de Belfius app.
 • De algemene voorwaarden van de webshop blijven gelden.
 • Op voorhand doorgegeven aankopen zijn vrijblijvend en zonder aankoopverplichting. Op het Geek-Moment worden ze na betaling op de verkooplijst van de gastvrouw/heer toegevoegd.

Onze Corona-maatregelen:

 • Je Consulente/n is/zijn uitgerust met een mondmasker, ontsmettende doekjes en andere noodzakelijke beschermingsmiddelen.
 • We vragen de gastvrouw/heer te voorzien in handzeep en wegwerpdoekjes zodat elke gast bij het ontvangen zijn handen kan wassen.
 • Indien het artikel dit toelaat worden ze voor en na elk Geek-Moment ontsmet.
 • Juwelen worden elke keer ontsmet indien ze aangeraakt worden.
 • Een kledingstuk kan slechts door 1 persoon per avond gepast worden, om hiermee de veiligheid te garanderen. Pas dus enkel als je overtuigd bent van je eventuele aankoop.
 • De tentoonstellingsoppervlakken (tafels, …) worden voor en na je Geek-Moment ontsmet.
 • Wij volgen het actuele regeringsbesluit ivm. het aantal personen dat je bij je thuis mag uitnodigen.
 • Als je jouw Geek-Friends niet veilig in je woonkamer kan verwelkomen, raden we je aan, indien mogelijk, om de artikelen in je tuin op te stellen en het Geek-Moment daar te laten doorgaan.
 • Als je Geek-Moment binnenshuis plaatsvindt, moet de ruimte goed verlucht zijn en worden. Als de afstand van 1,5 meter niet gerespecteerd kan worden moet iedereen een mondmasker dragen.
 • Digitale betalingsmethodes worden aangeraden.
 • Als je ziek bent, is het vanzelfsprekend dat je niet kan deelnemen. Je moet dan onmiddellijk je Consulente/n inlichten.

Dit is een NIEUW artikel met een gebrek zoals bv. productiefouten of transportbeschadigingen, die we niet in de normale verkoop toelaten. Deze artikelen geven wij een 2de kans door ze aan een verminderde prijs aan te bieden.

Wij vermelden steeds over welk gebrek dit gaat, al dan niet met een foto.

Retourzendingen zijn dan ook enkel mogelijk als er geen andere beschadigingen dan eerder vermeld worden aangetroffen. De algemene voorwaarden blijven gelden voor deze artikelen.

Dit is GEEN nieuw artikel maar een item dat wij van particulieren overkopen. Wij verzorgen deze artikelen met respect om ze zo een nieuw leven te geven.

Na een grondige controle geven wij het een Geek-Score. Dit houdt in dat we aan de hand van een punten-systeem het artikel beoordelen op oa. kleuren, compleetheid van een set, barsten,… Hierdoor kan het zijn dat éénzelfde artikel een andere score heeft en daardoor ook een andere prijs heeft.

Wij vermelden steeds over welke gebreken dit gaat, al dan niet met een foto.

Retourzendingen zijn dan ook enkel mogelijk als er geen andere gebreken dan eerder vermeld worden aangetroffen. De algemene voorwaarden blijven gelden voor deze artikelen.

Dit is een nieuw artikel dat nog niet beschikbaar is maar die je wel al kan voorbestellen.

De vermoedelijke leverdatum kan je vinden in de productomschrijving. Het artikel is dus bij ons momenteel niet voorradig en er is nog geen concrete datum van levering voorzien. Hou er daarom rekening mee dat deze datum altijd kan wijzigen!

Let op !

Als je pre-orders combineert met artikelen in voorraad zullen deze voor je worden gereserveerd. De bestelling zal verzonden worden van zodra alle artikelen beschikbaar zijn.

Wil je de beschikbare artikelen toch eerder ontvangen? Plaats deze dan in een nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor pre-orders met verschillende leverdatums.
M.a.w. Wij verzenden per bestelling !

Contacteer ons

We zijn er even niet maar u kunt ons een bericht achterlaten en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Not readable? Change text. captcha txt
0